Puteti decide ca prin directionarea a 2% din impozitul datorat statului, sa sustineti activitatile Fundatiei Potaissa, prin care tineri din comunitate sunt implicati in programe educative pentru cunoasterea naturii, protectia mediului, promovare turistica si a patrimoniului local. Sprijinul pe care îl acordati astfel, nu va costa nimic, doar 5 minute din timpul dumneavoastra. Daca nu veti directiona acesti bani, ei nu va vor fi înapoiati, ci vor ramâne la bugetul de Stat.

Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul pe venitul anual) cu: numele organizatiei (Fundatia de Ecologie si Turism Potaissa), cod fiscal (11182323) si cont bancar (RO31RNCB0110115273610001 - BCR Turda). Declaratia se depune pana pe 25 MAI 2018.
Daca realizati venituri din alte surse pe lânga salariu, completati spatiul dedicat directionarii 2% din declaratia nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneti la Administratiile Financiare, pana pe 25 MAI 2018.

Descarca aici formularele completate cu datele noastre:
- Declaratia 230 (pentru persoanele care obtin venituri din salarii) - descarca format: jpg, pdf
Declaratia 200 (pentru persoanele care obtin venituri din activitati independente) - descarca format: pdf

Donează 2% online prin serviciul "Spaţiu privat virtual" al ANAF.
Prin serviciul "Spaţiu privat virtual" [SPV] puteţi să vă informaţi asupra obligaţiilor fiscale pe care le aveţi neplătite, puteţi descărca decizii de impunere începând cu anul 2013, puteţi verifica cum declară angajatorul dvs. contribuţiile de asigurări sociale şi nu numai atât. SPV se îmbogăţeşte permanent. Serviciul este disponibil persoanelor din toată ţara.


Pentru orice întrebare, suntem aici sa-ti raspundem:

  • suna la 0744.678674
  • trimite mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • suntem pe Facebook (Potaissa, JuniorRanger, TurdaTurism.RO, Turdeni.RO)