Puteți decide ca prin direcționarea a 3,5 % din impozitul datorat statului, sa susțineți activitățile Fundației Potaissa, prin care tineri din comunitate sunt implicați in programe educative pentru cunoașterea naturii, protecția mediului, promovare turistică și a patrimoniului local. Sprijinul pe care îl acordați astfel, nu va costă nimic, doar 3,5 minute din timpul dumneavoastră.

Direcționarea a 3,5 % din impozitul pe venit datorat statului se realizează prin completarea cererii 230 (privind destinația sumei reprezentând pâna la 3,5 % din impozitul pe venitul anual) cu: numele organizației (Fundația de Ecologie si Turism Potaissa), cod fiscal (11182323) si cont bancar (RO31RNCB0110115273610001 - BCR Turda). Declarația se depune până pe 25 MAI 2020 !!!

Descarca aici formularul completat cu datele noastre:
- Declaratia 230 (pentru persoanele care obtin venituri din salarii) - descarca format: jpg, pdf

Daca realizati venituri din alte surse, completați spațiul dedicat direcționării 2% din declarația unică privind veniturile speciale, pe care o depuneți la Administrațiile Financiare, până pe 25 MAI 2020 !!!

Donează 3,5 % online prin serviciul "Spaţiu privat virtual" al ANAF.
Inregistreaza-te pe "Spaţiu privat virtual" [SPV] , unde poți depune online Declaratia 230 (pentru persoanele care obtin venituri din salarii) sau Declarația Unică (ANAF) privind veniturile speciale. Serviciul este disponibil persoanelor din toată ţara.


Pentru orice întrebare, suntem aici sa-ti raspundem:

  • suna la 0744.678674
  • trimite mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • suntem pe Facebook (Potaissa, JuniorRanger, TurdaTurism.RO, Turdeni.RO)